Лежуа – справжня насолода кожного дня

Кава ще в XV столітті вважалась екзотичним напоєм, який міг собі дозволити не кожен. До того ж на той час вона використовувалась лише в якості лікувального засобу. В Україні можливість купити каву з’явилась лише у 1875 році, коли була відкрита перша кав’ярня.

Будучи великим поціновувачем цього напою запевняю, що процес пиття є своєрідним ритуалом, починаючи від меління зерен і закінчуючи отриманням насолоди від кожного ковтка. Поїздка в Бельгію в 1990 році перевернула усі уявлення, відкривши секрет, якою насправді повинна бути натуральна кава. Це був переломний момент не лише для моїх смаків, а і в діяльності, мені захотілося, щоб кожен українець зміг насолодитись по-справжньому прекрасним напоєм. І вже за рік бізнес суттєво розширився, адже той, хто одного разу спробував бельгійську каву Liegeois (Лежуа), повертався до магазину з друзями чи знайомими.

Країна ароматів та нектарів

Кава Лежуа відкриє для кожного світ ароматів та нектарів, де будь-хто зможе насолодитися неповторним смаком. Успіх торгової марки полягає в:

  • особливому підході до вибору і закупки зерен;
  • використанні ноу-хау при обжарюванні;
  • стійкому та тривалому смаку при різному походженні зерен;
  • постійній розробці нових тонких поєднань смаків для справжніх поціновувачів.

Такий напій більш м’який, ніж італійська кава. До того ж вперше його могли спробувати ще в далекому 1955 році, коли майстер обжарювання Шарль Лежуа створив своє підприємство. Зараз його справу з ентузіазмом продовжують сини, а кава в зернах, ціна якої доступна, вважається Знавцем Обжарювання міжнародного рівня.

Для комфорту людей з високою зайнятістю з’явилася ідея створення інтернет-магазину «Cofe Miel». На сайті представлена як кава арабіка, так і кава робуста, що дозволяє кожному вибрати улюблений варіант. Будь-хто може за декілька хвилин вибрати для себе будь-який наявний сорт бельгійського напою. Уже через декілька днів в залежності від місця знаходження можна відкрити для себе справжній «кавовий світ».