Приглашаем Вас в страну ароматов
Откройте и ощутите вкус кофе Льежуа

Предприятие Льежуа создано в 1955 г. Шарлем Льежуа – мастером обжарки кофе. Он передал ноу-хау и процветающее предприятие своим сыновьям Мишелю и Бенедикту Льежуа, которые с энтузиазмом увековечили семейную традицию. Спустя более пол века своего существования кофе Льежуа признает себя Знатоком Обжарки кофе международного уровня, не теряя при этом любви к продукту.
Льежуа постоянно работает над созданием новых тонких сочетаний вкуса для истинных ценителей кофе.

Читать

Блог

З чим пити каву

Традиційні десерти до кави

Випічка. Мабуть, саме з випічкою каву п’ють найчастіше. Булочки, печиво, торти — все це чудово поєднується з кавою. Обмежень практично немає: можна використовувати випічку з фруктами, вершковими кремами, сухофруктами, горіхами і т. п.

Читати

Кожній країні - по каві

Ранок міліонів починається вранці з горнятка кави. У когось вона чорна-гірка, у коголь - з молоком і солодка, хтось додає кардамон, а хтось - лимон. У різних куточках планети - свої традиції приготування кави. Ділимося симпатичною підбіркою з секретами.

Читати